Winkelen centraal bij 'Business Lounge'

Op woensdag 9 oktober om 19.00 uur staat er weer een boeiende uitzending van ‘Business Lounge’ op het programma. Deze week twee bijzondere gasten in de studio die nauw verbonden zijn met het Aalsmeerse ondernemersleven.

John Keunen, eigenaar van Groupcard, zal meer vertellen over de introductie van de Westeinderpas in Aalsmeer. Dit initiatief biedt lokale inwoners en bezoekers de mogelijkheid om op een slimme manier gebruik te maken van kortingsacties en loyaliteitsprogramma’s van diverse winkeliers in Aalsmeer. Hoe werkt deze pas precies en wat kunnen bedrijven en consumenten ervan verwachten? John geeft alle ins en outs.

Daarnaast schuift Christiaan Sijnen, eigenaar van de bekende heren modewinkel Gentlemen’s Place, aan. Hij is ook bestuurslid van winkeliersvereniging Aalsmeer Centrum. Christiaan zal zijn visie delen over de lokale economie, de uitdagingen van het ondernemerschap in het centrum van Aalsmeer en de plannen van de vereniging om het winkelgebied aantrekkelijker te maken voor zowel bewoners als bezoekers.

Zorg dat je deze aflevering niet mist en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in het Aalsmeerse bedrijfsleven!

 

Foto: Arjen Vos Fotografie

Gepubliceerd: 1 oktober 2024 om 10:19 uur, geschreven door Ilse Zethof

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×