Zondag ‘DownTown op de Hoek’ in Kudelstaart met swingo en optredens

Voor de derde keer organiseert Café Op de Hoek in Kudelstaart samen met Claudia en Ilse Zethof ‘DownTown op de Hoek’. Remco Kaapaan volgt als nieuwe uitbater zijn voorganger Beatle in dit initiatief en vindt ook dat mensen met een verstandelijke beperking meer kansen moeten krijgen en wil dit laten zien aan zijn klanten.

Op zondag 20 oktober a.s. mogen zij meehelpen in de keuken, bediening en achter de bar. Aanstaande zondag is iedereen welkom om te komen koffie drinken, lunchen of borrelen en tot 18.00 uur te genieten van dit gezellige personeel. Bij mooi weer zal ook het terras geopend zijn.

Muzikale bingo
Om er iets speciaals van te maken worden er om 11.00 en 14.00 uur twee rondes van een muzikale bingo, oftewel swingo, georganiseerd onder leiding van Zingende DJ Dennis Wijnhout. Aan de hand van door Dennis gezongen of gedraaide liedjes kun je je bingokaart vol proberen te krijgen.

De swingokaarten kosten € 3,- per stuk en er zijn mooie prijzen te winnen. Rond 12.00 uur komt zanger Thomas Oudshoorn optreden en dat is garantie voor een gezellige muzikale lunch!

 

Foto: Ilse Zethof

Gepubliceerd: 15 oktober 2024 om 12:09 uur, geschreven door Ilse Zethof

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×