Locatie:

Cultureel Café Bacchus XL
Gerberastraat 4
1431 SG Aalsmeer

Aanvang:

Zaterdag 6 maart om 19.30 uur

Entree:

€15,-

Cabaretier Anuar met "EERLIJK"

Anuar is een echte lefgozer. Iedereen heeft een beetje Anuar nodig in zijn of haar leven. Na drie jaar niet op de planken te hebben gestaan met een solovoorstelling, is hij terug met alweer zijn 6e avondvullende show EERLIJK. Hij heeft in de tussentijd zeker niet stilgezeten: hij is vader geworden en geeft twee succesvolle boeken geschreven.

Daarnaast heeft hij als eerste Nederlandse comedian de voorpagina van The New York Times gehaald én het prestigieuze Camarettten Festival gewonnen. Tevens heeft hij samen met Najib Amhali en Rayen Panday een succesvolle tour achter de rug genaamd “Ramadan conference” wat ook te zien was op de televisie. Als je hem eenmaal hebt gezien, kun je niet anders dan van hem houden.

De pers en publiek over een avondje Anuar: ‘spannend, ongepolijste en rauwe stand up”. Hij is een gretige grappenmaker, Hij laat de zaal ongegeneerd hard lachen:.

Kaarten á € 15 zijn uitsluitend verkrijgbaar in de voorverkoop in de KCA ticketshop.  Om zoveel mogelijk mensen te laten genieten van zijn programma zal Anuar op 16 januari twee voorstellingen spelen; om 19.30 en 21.30; zaal open 20 minuten voor aanvang van de voorstelling.

Gepubliceerd: 6 december 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×