Locatie:

Online livestream

Aanvang:

Zondag 9 mei om 15.00 uur

Einde:

Zondag 9 mei om 18.00 uur

Entree:

gratis

NH-Pop: een online festival

Tien Noord-Hollandse podia presenteren op zondag 9 mei het gratis online NH-Pop Festival. Tussen 15.00 en 18.00 kan publiek vanuit huis schakelen tussen optredens van onder andere Wies, Tim Knol, The Overslept en Mell & The Vintage Future.

Er gebeurt iets moois in Noord-Holland. In samenwerking met Stichting NH-Pop organiseren Patronaat, De Vorstin, Podium Victorie, P60, Podium Duycker, Manifesto, PX, P3, Q-Factory en Podium de Flux op 9 mei het NH-Pop Festival.
Tussen 15.00 en 18.00 kun je vanuit je luie stoel online het festival bijwonen. En net als bij een live festival, kies je zelf welk optreden je wilt zien. Volume op max, biertje erbij en de festivalervaring is compleet!

Programma
Het programma loopt uiteen van punk tot hiphop, met gevestigde en nieuwe namen. Van rootsrock met Tim Knol, tot catchy Nederpop liedjes van Wies, de energieke rock van The Overslept en nog veel meer.
Ga voor meer informatie en de livestream naar nhpop.nl/festival/

Gepubliceerd: 8 april 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×