Locatie:

Cultureel Café Bacchus | Gerberastraat 4 1431 SG Aalsmeer

Aanvang:

Zaterdag 12 juni om 20.00 uur

Entree:

uw donatie

Jazz: The New Conrad Miller Trio

Het nieuwe jazzgezelschap van pianist en componist Coen Molenaar levert met zijn CD Con Alma gelijk een opvallende introductie af. Molenaar tourt al jaren met meestergitarist Jan Akkerman en timmert succesvol aan de weg met zijn jazzfunk groep Tristan. Bassist David de Marez Oyens werkte samen met een pluimage van artiesten zoals Michel Petrucciani, Margriet Eshuis en Denise Jannah. Het derde lid, Enrique Firpi, is een veelzijdige drummer die speelde met onder meer Deborah Carter, Lilian Vieira en Izaline Calister. Gezamenlijk vormen deze drie muzikanten een verrassend trio.

Gepubliceerd: 2 juni 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×