Locatie:

Cultureel Café Bacchus
Gerberastraat 4
(Achter Boomkwekerskerkhof)
1431 SG Aalsmeer

Aanvang:

Zaterdag 25 september om 20.00 uur

Entree:

€15,-

Arie Koomen met BOE!

Zaterdag 25 september gaat het KCA cabaretseizoen van start in cultureel café Bacchus. Het is niet ANUAR die het 1e optreden van dit seizoen voor zijn rekening neemt, maar de “schreeuwende, recalcitrante man” ARIE KOOMEN (bekend van De Lama’s op tv) met zijn programma: BOE!! In BOE! worden economische problemen opgelost. De toekomst wordt uitgelegd. Er worden oplossingen aangedragen. Door Arie? Ja! Juist door hem. Is het allemaal zo simpel? JA! Zo simpel is het.

De voorstelling begint om 20.30 en de zaal gaat op 20.00 open. Kaarten a 15.- euro zijn te bestellen via de KCA Ticketshop. Vanaf september is er maandelijks cabaret te zien in cultureel café Bacchus; totaal zijn er 7 voorstellingen geboekt.

Gepubliceerd: 15 september 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×