Locatie:

Amsterdamse Bostheater, de Duizendmeterweg 7, 1182 DC Amstelveen

Aanvang:

Donderdag 16 september om 17.30 uur

Entree:

27,50

Live At Amsterdamse Bos Suzan & Freek

Dit is het verplaatste concert van zondag 16 augustus 2020 en 15 augustus 2021. Alle tickets voor de oude datum blijven geldig voor de nieuwe datum. Alle kaartkopers ontvangen tevens een e-mail met meer informatie.

Een Edison ontvangen voor ‘Gedeeld Door Ons’, twee megahits scoren met ‘Blauwe Dag’ en ‘Als Het Avond Is’, gekroond worden tot ‘Groep van het Jaar’ en een debuutalbum afleveren dat direct ‘Album van het Jaar’ werd. Suzan & Freek presteerden het allemaal en zijn daarmee in korte tijd uitgegroeid tot één van de populairste artiesten van Nederland en we zijn dan ook trots op hun komst naar ons mooie bostheater op donderdag 16 september!

Zelf kijken ze ook nu al uit naar het optreden in het Amsterdamse Bos: “We hebben super veel zin om voor het eerst de openluchttheaters in te gaan”, aldus Suzan & Freek. “We kijken ernaar uit om op deze bijzondere locaties, samen met band, onze liedjes te spelen”. We hopen dat jullie er net zoveel zin in hebben en zien jullie graag op donderdag 16 september 2021.

Live at en Corona
Dit concert is op volledige capaciteit en elke bezoeker vanaf 13 jaar dient een (gratis verkrijgbaar) coronatoegangsbewijs mee te nemen bij zijn bezoek. Voor meer informatie, zie de info pagina op www.liveatamsterdamsebos.nl/info

Tijdschema
17:30 deuren en zomerterras open
19:00 eerste voorprogramma
20:00 tweede voorprogramma
21:00 aanvang hoofdprogramma

Foto: Amsterdamse Bostheater

Gepubliceerd: 9 september 2021

Ook in de agenda

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×