Locatie:

online

Aanvang:

Donderdag 9 september om 19.00 uur

Einde:

Donderdag 9 september om 20.30 uur

Entree:

gratis

webinar Hond en natuur – casus Amsterdamse Bos

Het Amsterdamse Bos organiseert op 9 september van 19.00 – 20.30 uur het webinar Hond en natuur – casus Amsterdamse Bos. Het is interessant voor wie graag in het Bos of andere groengebieden komt, met en zonder hond. En voor wie meer wil weten over het gedrag van honden en andere dieren in het wild.

In opdracht van het Amsterdamse Bos heeft het bureau Waardenburg zich als expert gebogen over de vraag wat de invloed is van honden op de natuur. In het webinar delen ze interessante bevindingen en geven ze tips en adviezen. Deze zijn een waardevolle bijdrage in de participatie op de eventuele aanpassing van de hondenzonering in het Bos, die eind augustus van start gaat.

De aanmeldlink: https://WebinarHondenNatuur.evenementenorganisatie-amsterdam.nl

Gepubliceerd: 16 juli 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×