Locatie:

Oude Raadhuis
Dorpsstraat 9
1431 CA Aalsmeer

Aanvang:

Vrijdag 1 oktober om 14.00 uur

Einde:

Zaterdag 6 november om 17.00 uur

Amazing Amateurs

Na een vervelende tijd waarin de kunstwereld nagenoeg stilstond, komt ook het artistieke leven van beeldend amateurkunstenaars weer op gang. En dus wordt het tijd voor een nieuwe editie van de Amazing Amateurs. Ook dit jaar hebben KCA en Cultuurpunt Aalsmeer de handen ineen geslagen om tijdens de IkToon Maand – de maand van de amateurkunst – de prachtige werken van meer dan 30 Aalsmeerse amateurkunstenaars aan het grote publiek te tonen. Zij exposeren in het Oude Raadhuis van KCA, in talrijke etalages in het winkelhart van Aalsmeer en in het foyer van Cultuurpunt Aalsmeer in de Oude Veiling.

De exposerende amateurkunstenaars en deelnemende winkels zullen op korte termijn worden bekendgemaakt.

In het Oude Raadhuis zal het werk van het Aalsmeers Schildersgenootschap en de Fotogroep Aalsmeer te bewonderen zijn.

Gepubliceerd: 26 september 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×