Locatie:

Cultureel café Bacchus
Gerberastraat 4
1431 SG Aalsmeer

Aanvang:

Zaterdag 27 november om 21.00 uur

Entree:

€5,-

Bacchus da Musica: GIGS

De inmiddels welbekende band GIGS bestaat uit vier multi-instrumentalisten, die ook op het gebied van meerstemmige zang hun mannetje staan.

De leden van de band hebben ieder voor zich jarenlange muzikale ervaring opgedaan in diverse muziekstijlen. Deze verschillende muzikale achtergronden leveren binnen GIGS een verrassende combinatie op van onder andere 60/70 Pop, (Ierse) Folk en Country/Blue Grass. De gebruikte akoestische instrumenten verlenen aan het repertoire van de band een eigen karakteristiek en markant geluid. Kortom: pure muziek, ongekunsteld, smaakvol en enthousiast vertolkt door een stelletje rasmuzikanten! GIGS bestaat uit: Gerard Bouman – zang, viool, mandoline, gitaar Arjan Bruinsma – zang, accordeon Hans Dijksterhuis – zang, gitaar, bluesharp Johan Korringa – zang, bas.

Gepubliceerd: 17 november 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×