Locatie:

De Meent, Orion 3 1188 AM in Amstelveen

Aanvang:

Maandag 24 januari om 19.30 uur

Einde:

Maandag 24 januari om 21.30 uur

Entree:

gratis

Mantelzorgcafé rond het thema ‘depressie’

Op maandagavond 24 januari organiseert Mantelzorg & Meer een Mantelzorgcafé rond het thema ‘depressie’.  Tijdens deze avond geven mantelzorgconsulenten Jessica van ’t Slot en Caroline Selles een presentatie over depressie. Vervolgens komt een ervaringsdeskundige op dit gebied aan het woord. Er is ook gelegenheid tot het stellen van vragen.

Als de coronamaatregelen het niet toelaten, is de bijeenkomst online via Zoom. Deelname is gratis.

Aanmelden en vragen
Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden of vragen stellen via info@mantelzorgenmeer.nl of via 020-5127250. Aanmelden dient te gebeuren vóór 18 januari. Als de bijeenkomst in De Meent kan doorgaan, is het aantal plaatsen beperkt vanwege de coronarichtlijnen!

Gepubliceerd: 12 januari 2022

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×