Locatie:

Bibliotheek Aalsmeer, Marktstraat 19

Aanvang:

Donderdag 3 februari om 15.00 uur

Einde:

Donderdag 3 februari om 17.00 uur

Entree:

gratis

Gratis inloopspreekuur Testament & Uitvaart

In de Bibliotheek Aalsmeer kunt u op donderdag 3 februari van 15.00 tot 17.00 uur terecht bij notaris Geert Labordus en uitvaartverzorger Saskia Driezen voor al uw vragen over het regelen van testament en uitvaart.

Wat kost een uitvaart? Hoe zit het met erfrecht? Voor veel mensen is een uitvaart of testament regelen een onbekend terrein waar bovendien veel misvattingen en misverstanden over bestaan. “Iedereen krijgt ermee te maken, maar er is veel onwetendheid. Daarom vinden wij het belangrijk om laagdrempelige voorlichting te geven,” licht Saskia Driezen toe.

Het inloopspreekuur is gratis, vooraf aanmelden is niet nodig.

Gepubliceerd: 12 januari 2022

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×