Locatie:

Studio’s Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
Aalsmeer

Aanvang:

Vrijdag 11 februari om 07.40 uur

Einde:

Zondag 26 juni om 07.40 uur

Entree:

vanaf €24,-

ONE de Musical

In het Valentijnsweekend (11 februari) opent ONE de Musical haar deuren in het voormalige Broadway theater in Studio’s Aalsmeer. ONE de Musical vertelt het hartstochtelijke verhaal over de eeuwige liefde tussen Amon (Soy Kroon), een stoere piramide-arbeider en de mooie Mira (Nienke Latten), een rebelse prinses die tegen alle regels in gaat en haar eigen hart volgt.

Studio’s Aalsmeer is speciaal voor ONE de Musical omgebouwd tot het eerste LED-Box Theater ter wereld en zorgt voor een adembenemende sfeer waarin het publiek wordt meegezogen. ONE de Musical is tot 26 juni te zien in Nederland.

Volledige theaterervaring
ONE de Musical biedt entertainment voor de hele familie. Door de geavanceerde techniek met maar liefst 450m2 aan state-of-the-art bewegende LED-panelen, het totaal vernieuwde podium met bewegende onderdelen en de sensationele stunts verzorgd door professionele free-runners, is ONE de Musical een feest voor de zintuigen.

Cast en crew
De hoofdrollen in ONE de Musical worden vertolkt door Soy Kroon en Nienke Latten. Soy Kroon is bekend van onder andere Goede Tijden Slechte Tijden, Goodbye Norma Jeane en Mamma Mia! Nienke Latten was eerder te zien in De Gelaarsde Kat en Aladdin.  Andere belangrijke rollen worden vertolkt door Jeroen Phaff (Evita, Phantom of the Opera en Les Miserables), Peter Lusse (Chicago, Fien en Rembrandt de Musical).

Gepubliceerd: 8 februari 2022

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×