Locatie:

Cultureel Café Bacchus
Gerberastraat 4 in Aalsmeer

Aanvang:

Vrijdag 27 mei om 21.00 uur

Entree:

€5,-

Bacchus da Musica: MUSHER - Just Because

In Finland ontstaan de beste ideeën in de bar of in de sauna. Ook het ontstaan van MUSHER in 2009 is begonnen met een bezoek van de Nederlandse liedjesschrijver René Köhler aan de lokale bar hoog boven de poolcirkel in Fins Lapland. De Lapse sneeuw blijkt de verbindende factor te zijn die de muzikanten bijéén brengt in het skigebied van Pyhä waar zij allen werkzaam zijn. Antti Rikkilä (drums/percussion) prepareert ‘s nachts de piste, Lasse Harma (bas) is barman, geluidsman Visku werkt in de skiverhuur en René organiseert met zijn reisorganisatie reizen naar Lapland.

René is sinds 2014 woonachtig in Aalsmeer, maar heeft nog niet eerder een podium binnen de gemeente grenzen opgezocht. Hoogste tijd dat daar nu verandering in wordt gebracht met de komst van de Finse muziekvrienden naar Nederland. Natuurlijk staat een bezoek aan Bacchus dan als eerste op het lijstje!

MUSHER is een band die zich niet gemakkelijk in een hokje laat plaatsen. Een band met een avontuurlijke en onafhankelijke instelling. Een band met goede vriendschap en gedeelde passie. En een band die gewoon doet… Just Because!

Gepubliceerd: 11 mei 2022

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×