Locatie:

Mantelzorg & Meer
Bouwerij 4-d, Amstelveen

Aanvang:

Woensdag 25 mei om 10.30 uur

Einde:

Woensdag 25 mei om 12.30 uur

Extra cursus ‘Omgaan met Dementie’ voor partners

Dementie betekent nogal wat voor iedereen die erbij betrokken is. Mantelzorg & Meer biedt daarom jaarlijks twee keer een cursus ‘omgaan met dementie’. Voor deze cursus bestaat een grote belangstelling en daarom wordt deze nog een extra keer aangeboden in mei.

Cursusdagen en locatie
De cursus bestaat uit vijf bijeenkomsten en een terugkomdag. De dagen zijn woensdag 25 mei en 1/8/15 en 22 juni. De terugkomdag is gepland op woensdag 3 augustus. De bijeenkomsten zijn van 10.30 tot 12.30 aan de Bouwerij 4-d in Amstelveen.

Voor wie?
De cursus is voor mantelzorgers in het werkgebied van Mantelzorg & Meer (regio Amstelland / Haarlemmermeer).

Over de cursus:
Tijdens de cursus komen de volgende onderwerpen aan bod: Vormen van dementie, Werking van het geheugen, De belevingsgerichte benadering, Wat betekent dementie voor u als mantelzorger, beschikbare hulpmogelijkheden.

Meer informatie en aanmelden
Aanmelden kan via de website van Mantelzorg & Meer of telefonisch. Voor meer informatie over de cursus kunt u contact opnemen via 020-5127250 of via info@mantelzorgenmeer.nl

Gepubliceerd: 10 mei 2022

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×