Locatie:

Brasserie De Nieuwe Meer
Stommeerweg 2
Aalsmeer

Aanvang:

Zondag 26 juni om 16.00 uur

Entree:

uw gift

Pete Bog’s Bigband

Het wordt druk op Jachthaven de Nieuwe Meer. Een groot feest op zondag met Pete Bog’s Bigband. Soepele Swing, vette Blues, opzwepende Latin, strakke Funk en dampende Rock. Je kunt het zo gek niet bedenken of Pete Bog’s Bigband heeft het op het vernieuwde repertoire staan. Van ‘Soul Bossa Nova’ tot ‘A Night like this’, en van ‘Agua de Beber’ tot ‘Splanky’. Deze Bigband kan zich met recht de meest swingende band uit de regio Aalsmeer, Uithoorn en De Ronde Venen noemen.

De Pete Bog’s Bigband bestaat uit 13 blazers en een vijfkoppige ritmesectie, variërend in de leeftijd tussen 30 en 80 jaar die sinds enkele jaren onder de bezielende leiding van Gerard Kleijn staan. Met Heidy Crooymans als vaste zangeres wordt elk optreden weer een feestje.


Gepubliceerd: 15 juni 2022

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×