Back to The 90's in The Beach

Al 2 jaar spookt dit idee door ons hoofd, maar door een niet nader te benoemen pandemie waren we genoodzaakt het feest uit te stellen. Maar nu is het eindelijk zo ver, we gaan terug in de tijd met de Back To The 90’s Party!

Ga op de foto in het fotohokje om een blijvende herinnering te maken aan deze gezellige avond.  Haal je kleurrijkste outfit uit de kast en kom dansen en sjansen met de lekkerste hits van Volumia, 2 Unlimited, Alice Deejay, Twenty 4 Seven en veel meer… Wie kent ze niet “Have you ever been Mellow” en “Aquarius” van de Party Animals. Goed nieuws, want zij komen hun grootste hits LIVE voor jullie performen!

Tickets zijn bestellen via de socials van The Beach en via https://www.nowonlinetickets.nl 

Gepubliceerd: 9 januari 2023

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×