Locatie:

Cultureel Café Bacchus, Gerberastraat 4 in Aalsmeer

Aanvang:

Donderdag 26 januari om 20.00 uur

Entree:

uw gift

KCA Gedichtendag 2023

Sinds 2000 wordt elk jaar eind januari poëzie extra in de kijker gezet. Op initiatief van Poetry International werd de laatste donderdag van januari uitgeroepen tot Gedichtendag. Ook bij KCA is op 26 januari 2023 het podium van het knusse Cultureel Café Bacchus geheel voor amateurdichters, woordkunstenaars en poëzieliefhebbers die hun poëtische kunstwerken dan zelf voordragen.

Poëzieweek 2023 viert de vriendschap in al zijn facetten: de vriendschap met de buren in de straat of met pennenvrienden ver weg, de vriendschap van lang geleden of van vorige week op een zonnig terras. De vriendschap tussen oud en jong en met alle kleuren van de regenboog. Poëzie maakt belangrijke momenten tastbaar en alledaagse momenten kostbaar.

Van alle ingestuurde gedichten wordt weer een mooie bundel gemaakt die op de avond zelf aan te schaffen is voor € 5. Als je voordraagt, betaal je slechts € 3. Het boekje is daarna verkrijgbaar bij Boekhuis Aalsmeer.

Dichters kunnen nog t/m 31 december 2022 hun zelfgeschreven pennenvruchten in een Word bestand opsturen naar Marijke Haremaker. Hun bijdrages worden in een bundel opgenomen en op de avond van 26 januari door de dichters zelf voorgedragen. Het thema is ‘Vriendschap’. Er is geen limiet aan het aantal woorden.

Info bij Marijke Haremaker of Joke van der Zee.

Gepubliceerd: 23 december 2022

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×