Locatie:

Diverse bedrijven in Aalsmeer

Aanvang:

Zaterdag 1 april om 09.00 uur

Einde:

Zaterdag 1 april om 16.00 uur

Entree:

Gratis

Kom in de Kas

Kom in de Kas staat in het teken van liefde, en niet zomaar een liefde, maar…Groene Liefde! Groene Liefde voor elkaar, voor de sector, voor de kweker en voor de producten uit de kas. Ga op zaterdag 1 april op pad, bewonder al het moois wat de glastuinbouwsector te bieden heeft en wordt verliefd op jouw Groene Liefde. Van groenten en fruit tot planten en bloemen, je ontdekt hetallemaal in de kas. In regio Aalsmeer openen zes bedrijven hun deuren voor het publiek. De openingstijden zijn van 09.00 tot 16.00 uur.

Kom in de Kas is het grootste publieksevenement van de glastuinbouwsector en wordt in 2023 voor de45e keer georganiseerd. In de regio Aalsmeer nemen zes bedrijven deel. Ieder deelnemend bedrijf heeft iets eigens te bieden. De openingstijden zijn van 09.00 tot 16.00 uur op zaterdag 1 april. Parkeren kan bij de deelnemende bedrijven. Op de fiets of de fiets meenemen wordt aanbevolen! Kom in de Kas is gratis en wordt mede mogelijk gemaakt door Glastuinbouw Nederland, GroentenFruit Huis, Royal FloraHolland, Plantion en Interpolis. Voor meer info kijk op www.komindekas.nl

 

Gepubliceerd: 15 maart 2023

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×