Locatie:

Het Oude Raadhuis - Dorpsstraat 9 Aalsmeer

Aanvang:

Vrijdag 5 mei om 14.00 uur

Einde:

Zondag 11 juni om 17.00 uur

Entree:

Gratis (eigen gift toegestaan)

MAGISCH REALISME

Aalsmeer is het dorp waar kunstenaar Michel Sehstedt in 1969 werd geboren, en al woont en werkt hij al jaren in Notre dame de Riez in Frankrijk, Aalsmeer blijft hem trekken. Zo is hij voor inspiratie geregeld op zijn boot op de Westeinder te vinden. Het werk van Michel Sehstedt is nog het meest te beschrijven als magisch realisme. Gevarieerd in kleur, compositie en sfeer, met één overeenkomst: het absurde en het denken. Het absurde wordt soms grotesk weergegeven en soms in een enkel detail. In schilderijen en enorme 3D beelden van dynosaurussen. Michel daagt graag uit tot denken. Inspiratie haalt hij uit het leven en het filosofische aspect daarin.

 

Gepubliceerd: 7 april 2023

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×