Locatie:

Oude Veiling - Marktstraat 19

Aanvang:

Zaterdag 24 juni om 00.00 uur

Feestelijke afsluiting van ‘IkToon’

De feestelijke afsluiting van ‘IkToon’ zal plaatsvinden in De Oude Veiling, de thuishaven van Cultuurpunt Aalsmeer. Gedurende de dag is er de mogelijkheid voor lokale culturele organisaties om zichzelf te presenteren op het podium van de grote zaal of in één van de andere ruimtes van De Oude Veiling. Op deze dag zijn er veel kunstzinnige presentaties en optredens van amateur verenigingen in De Oude Veiling, de thuishaven van Cultuurpunt Aalsmeer. Wil jij of je vereniging of stichting ook meedoen op deze dag meld je dan aan. Voor de kunstwerken die er worden getoond in De Oude Veiling en de bibliotheek vallen er drie prijzen te winnen. De publieksprijs, de juryprijs en de aanmoedigingsprijs.

Gepubliceerd: 24 mei 2023

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×