Locatie:

Dorpshuis 't Podium Kudelstaart, Kudelstaartseweg 239
kaartverkoop: in de KCA ticketshop en aan de zaal (alleen per PIN)

Aanvang:

Vrijdag 23 juni om 15.30 uur

Entree:

€ 5,00 (Kids Only)

Kindertheater met Lars van Tuijl

Kindertheater bij KCA. Het werd de hoogste tijd! In samenwerking met Dorpshuis ’t Podium Kudelstaart brengt KCA tijdens de Feestweek Kudelstaart een wervelende goochelshow voor alle kinderen in de basisschool leeftijd. In de voorstelling The Magic Show neemt illusionist en meester-goochelaar Lars van Tuijl je mee op een magische reis boordevol verbazingwekkende trucs, breinbrekers en WOW momenten. Lars van Tuijl is niet alleen een meester in het uitvoeren van de goochelkunst, hij is ook parttime meester op een basisschool. Zijn jarenlange ervaring met theater voor kinderen maken van hem een terechte meester-goochelaar.

Gepubliceerd: 24 mei 2023

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×