Locatie:

Diverse locaties

Aanvang:

Donderdag 1 juni om 00.00 uur

Einde:

Vrijdag 30 juni om 00.00 uur

Kunst en Cultuur bloeien op in Aalsmeer tijdens 'IkToon' Maand

De maand juni staat in het teken van ‘IkToon’, waarin kunst en cultuur centraal staan in Aalsmeer. Deze bijzondere maand biedt een scala aan gratis workshops voor zowel basisschoolleerlingen als leerlingen in het voortgezet onderwijs. Daarnaast zullen amateurverenigingen open repetities houden en wordt de festiviteiten afgesloten met een feestelijke IkToon Dag in De Oude Veiling. Voor kinderen tot 12 jaar wordt wekelijks in juni een activiteit georganiseerd in de ateliers van lokale kunstenaars, waar ze de kans krijgen om iets nieuws te leren. Aalsmeerse kunstvakdocenten geven workshops op verschillende gebieden, zoals beeldende kunst (zeefdrukken) in de Kunstkas, muziek maken, zingen en digitale muziekproductie op de iPad in de Silver Note Studios, en ‘Street art'(graffiti spuiten) bij Place to Bieb. Deelname aan al deze workshops is gratis en aanmelden kan via inschrijvingen@cultuurpuntaalsmeer.nl

 

Gepubliceerd: 24 mei 2023

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×