Locatie:

Brasserie De Nieuwe Meer, Stommeerweg 2 in Aalsmeer

Aanvang:

Zondag 8 oktober om 16.00 uur

Entree:

uw gift

Muziek: Pete Bog’s Bigband

Pete Bog’s Bigband komt weer terug naar Jachthaven de Nieuwe Meer, met achttien musici uit de regio Aalsmeer, Uithoorn, Mijdrecht en De Ronde Venen.

De band, sinds 2019 onder leiding van Gerard Kleijn, speelt zowel het vertrouwde bigbandrepertoire van de 20ste eeuw met stukken van Sammy Nestico, Cole Porter, Duke Ellington, Count Basie en anderen, als prachtige stukken uit het Latin- en Poprepertoire, in een bigband-jasje.

De band heeft de laatste jaren haar repertoire sterk uitgebreid en laat het volle bigbandgeluid van de grote Amerikaanse swingorkesten uit de jaren dertig klinken. Met als grote verrassing de zangeres Heidy Crooymans die, ondersteund door het suizend-swingende geluid van de band, gevoelvolle ballads vertolkt. Bij een aantal spetterende popsongs haalt ze uitbundig uit. Op strategische plekken in de band zitten heerlijke solisten die de zaak nog verder kunnen opzwepen.

Kortom: het wordt weer een middag volop genieten op de Haven.

Gepubliceerd: 7 september 2023

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×