Locatie:

Kudelstaartseweg 1 – Aalsmeer tegenover de watertoren

Aanvang:

Donderdag 23 november om 17.00 uur

Einde:

Donderdag 23 november om 19.00 uur

‘Vinden & Binden van Vrijwilligers’

Vrijwilligerscentrale Amstelland (bekend van Aalsmeervoorelkaar)  organiseert op donderdag 23 november de themabijeenkomst ‘Vinden & Binden van Vrijwilligers’. De bijeenkomst is exclusief voor organisaties in Aalsmeer en Kudelstaart die werken met vrijwilligers. Denk hierbij aan de zorg, welzijn, sport, cultuur, natuur en kerk.  Directeur Eerde de Swart op deze avond de bijeenkomst.  Hij geeft inzicht in recente landelijke ontwikkelingen en geeft praktische tips over het vinden & binden van vrijwilligers. Vervolgens delen enkele gerenommeerde Aalsmeerse organisaties hun succesverhalen en uitdagingen. Aan het einde van de sessie gaan deelnemers en ervaringsdeskundigen met elkaar in gesprek over hun ervaringen en mogelijkheden. Aanmelding kan door een email te sturen aan Eerde de Swart van Vrijwilligerscentrale Amstelland: eswart@vrijwilligerscentrale-amstelland.nl

Gepubliceerd: 7 november 2023

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×