Locatie:

Dreef 1 - Aalsmeer

Aanvang:

Maandag 26 februari om 14.00 uur

Einde:

Maandag 26 februari om 16.00 uur

Entree:

Gratis

Koffie en thee café in Buurthuis Hornmeer

Wil je meer verbinding en contact met je buurtgenoten of dorpsgenoten, kom dan naar het Koffie en Thee Cafe welke wordt georganiseerd door het Buurthuis Hornmeer aan de Dreef 1. De gratis koffie en thee staan klaar voor iedereen die het gezellig vindt om met elkaar een bakkie te doen. De deur staat open voor vrije inloop tussen 14 en 16 uur. Het Buurthuis wil een plaats zijn waar Aalsmeerders terecht kunnen voor contact en verbinding. Het koffie en Thee Café is elke laatste maandag van de maand, zet het in jullie agenda.

Gepubliceerd: 16 januari 2024

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×