Locatie:

Open Hof Kerk, Ophelialaan 247 in Aalsmeer

Aanvang:

Zondag 7 april om 16.00 uur

Entree:

€12,50

Optreden Davanti, Theo Griekspoor en dansschool Robert Bogaart

Danskoppel, musici en ensemble verenigen zich voor uniek optreden in Aalsmeerse kerk op 7 april. Op deze datum om 16.00 uur zullen dansers Chantal en Robert Bogaart, organist/pianist Theo Griekspoor, en het vrouwenensemble Davanti een boeiende samenwerking presenteren in de Open Hof kerk. Het evenement belooft een harmonieuze mix van dans, zang en instrumentale muziek te zijn, waarbij elk element elkaar versterkt.

De voorstelling omvat een breed scala aan muziekgenres, van klassiek tot filmisch, met onder andere pianostukken van Einaudi en vocale optredens van de Davanti dames. De deuren openen om 15.30 uur, en toegangskaarten, inclusief een consumptie, zijn vanaf 15 april verkrijgbaar bij verschillende verkooppunten en online.

Archieffoto: Davanti

Gepubliceerd: 8 maart 2024

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×