Locatie:

Schouwburg Amstelveen, Stadsplein 100 Amstelveen

Aanvang:

Dinsdag 16 juli om 18.30 uur

Einde:

Dinsdag 16 juli om 22.00 uur

Entree:

gratis

Cyber Security Summit Aalsmeer

Ondernemers uit Amstelveen, Aalsmeer en Kudelstaart zijn uitgenodigd voor een gratis Cyber Security Summit. Georganiseerd door PVO Amsterdam-Amstelland, NOA, OA en de gemeenten Aalsmeer en Amstelveen, richt dit evenement zich op het beschermen tegen cybercrime.

Security professional Erik de Jong en journalist Thijs Zeeman, bekend van ‘Zeeman Confronteert’, delen hun inzichten. Lokale ondernemers zullen hun ervaringen met cybercriminaliteit delen, wat waardevolle lessen en tips oplevert. Voor eten en drinken wordt gezorgd.

Aanmelden: tot vrijdag 12 juli via oa-amstelveen.nl.

Gepubliceerd: 1 juli 2024

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×