Locatie:

Land van Bosse

Aanvang:

Vrijdag 2 augustus om 00.00 uur

Einde:

Zondag 4 augustus om 00.00 uur

Dekmantel Festival

Op vrijdag 2, zaterdag 3 en zondag 4 augustus komt Dekmantel Festival weer naar het Amsterdamse Bos.

Dekmantel trekt steevast veel publiek bij de evenementen, met grote namen in de elektronische muziek in de line-up. Het Amsterdamse Bos biedt een uniek en schitterend decor. Aan de rand van de stad geven de weelderige bossen en groene weiden de allure van een technofeest in de vrije natuur. De festivalgangers worden vanaf 26 juli opgewarmd op verschillende locaties in de stad, zoals de Oude Kerk, Muziekgebouw aan ’t IJ en Het Hem.

Gepubliceerd: 3 juni 2024

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×