Locatie:

Het Oude Raadhuis, Dorpsstraat 9, 1431 CA Aalsmeer

Aanvang:

Zaterdag 31 augustus om 00.00 uur

Einde:

Zondag 13 oktober om 00.00 uur

Expositie: 65 Jaar Fotogroep Aalsmeer

Fotogroep Aalsmeer viert dit jaar haar 65-jarig jubileum, een mijlpaal die symbool staat voor decennia van passie, creativiteit en samenwerking in de kunst van de fotografie.

Indrukwekkende expositie
Het jubileum wordt groots gevierd met een indrukwekkende expositie in het Oude Raadhuis waarin de huidige leden met het beste werk van het afgelopen seizoen laten zien waar de evolutie van de fotografie de groep heeft gebracht. Een proeve van bekwaamheid, van zwart-witbeelden tot kleurrijke digitale kunstwerken, van adembenemende landschappen en boeiende details tot intieme portretten en fascinerende architectuur. Van karakteristieke beelden waarin je de wereld om je heen herkent, tot abstracte composities die je meenemen op een reis voorbij de herkenbare werkelijkheid. De grote diversiteit aan stijlen en onderwerpen onderstreept de creativiteit van de leden van Fotogroep Aalsmeer.

Klaar voor de toekomst
De viering van het 65-jarig jubileum van Fotogroep Aalsmeer is niet alleen een eerbetoon aan het verleden, maar ook een uitnodiging om vooruit te kijken naar de toekomst van de fotografie. Met een sterke gemeenschap, een rijke geschiedenis en een onuitputtelijke bron van creativiteit, is de groep klaar voor nog eens 65 jaar van prachtige beelden en onvergetelijke momenten.

De fotografen
Jaap Aartman, Margot Aartman, Petra van Dijk, Margot Fiechter, Wies Gloudemans, Marinus van ’t Hof, John Kochen, Adrie Kraan, Anton Kuckartz, Anton van Overveld, Erik de Rijk, Ria Scheewe, Rob Schipper en Bram van der Wie.

Openingstijden: vrijdag, zaterdag en zondag van 14.00 – 17.00 uur

(foto: de winnende foto ’23-’24 categorie kleur van Adrie Kraan)

Gepubliceerd: 19 augustus 2024

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×