Locatie:

Oude Veiling
Marktstraat 19
Aalsmeer

Aanvang:

Zaterdag 19 oktober om 15.00 uur

Einde:

Zaterdag 16 november om 00.00 uur

Entree:

Gratis

Expositie Amazing Amateurs in de Etalage

Elke twee jaar zetten Stichting Kunst en Cultuur Aalsmeer en Cultuurpunt Aalsmeer hun deuren wijd open en stelt een groot aantal enthousiaste winkeliers zijn etalages beschikbaar voor een indrukwekkende expositie van amateurkunst. In het sfeervolle Oude Raadhuis, de historische Oude Veiling én vele etalages van het winkelhart van Aalsmeer krijgen amateurkunstenaars de kans om hun passie te laten stralen. Dit jaar is het extra bijzonder: maar liefst 70 Aalsmeerse en Kudelstaartse creatievelingen die zich hobbymatig uitleven in disciplines als tekenen, schilderen, beeldhouwen, fotografie, bloemschikken, borduren, sieraden en textielkunst tonen hun talent aan het Aalsmeerse publiek.

Opening
De expositie, toepasselijk getiteld Amazing Amateurs in de Etalage, wordt zaterdag 19 oktober 2024 om 15.00 uur in de Oude Veiling geopend en na een wandeling langs alle deelnemende etalages is er een feestje in het Oude Raadhuis.

Afsluiting en prijsuitreiking
Dit culturele evenement loopt tot zaterdag 16 november 2024. Het spektakel wordt afgesloten met een gezellig Cultuurcafé in De Oude Veiling. Dan worden ook de felbegeerde juryprijs én publieksprijs uitgereikt.

Tekening: Elsbeth Gorter, © KCA

 

 

Gepubliceerd: 15 oktober 2024

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×