Debatavonden 2022

Gemeenteraadsverkiezingen 2022

Woensdag 16 maart 2022 zijn de gemeenteraadsverkiezingen en bepalen de inwoners van Aalsmeer wie de nieuwe gemeenteraadsleden worden. Vanaf vandaag is de digitale stemhulp beschikbaar. Deze helpt u bij het bepalen van de politieke partij van uw voorkeur. Daarnaast organiseert de gemeente drie debatavonden met de lijsttrekkers. Deze zijn zowel in de zaal als via diverse online kanalen en het tv-kanaal van Radio Aalsmeer te volgen. Maak uw keuze en ga stemmen, want elke stem telt!

Elke avond vindt plaats op een andere locatie waar andere onderwerpen aan bod komen. Zo wordt in drie avonden steeds duidelijker waar partijen voor staan en waarin ze wellicht van elkaar verschillen.
De eerste avond is op woensdag 2 maart in The Beach in Aalsmeer Oost. Deze avond leren we de lijsttrekkers en waar zij voor staan beter kennen. Daarna dagen CDA en Absoluut Aalsmeer elkaar als eerste uit aan de hand van twee stellingen.
De tweede avond is op woensdag 9 maart in het Dorpshuis in Kudelstaart. Hier staat vanzelfsprekend Kudelstaart centraal, maar is ook aandacht voor jongeren. Partij van de Arbeid en D66 beginnen het debat.
De laatste avond is op maandag 14 maart 2022 in het huis van de democratie, het raadhuis van Aalsmeer. Hier wordt het debat gestart door VVD en GroenLinks.

 

Programmamakers:
Diversen

Bekijk de video's van Gemeenteraadsverkiezingen 2022

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×