Let's Make Memories

Radio Aalsmeer is een van de lokale omroepen die de krachten bundelen voor terminaal zieke kinderen. RickFM, RTVAmstelveen, MeerRadio, (Haarlemmermeer), Jamm FM (Ouder-Amstel) en Radio Tulipa TV (Ziekenhuis Amstelland) zijn de andere omroepen.

Op zaterdag 23 maart 2019 zetten zij de hele regio op stelten met de grote actiedag Let’s Make Memories! voor de Stichting Living Memories. Dit goede doel maakt kosteloos audio- en videoportretten van terminaal zieke kinderen. Als blijvende herinnering voor hun nabestaanden.

Op de eerste zaterdag van de lente wordt vanuit de studio van Radio Aalsmeer door alle omroepen samen van 9.00 uur tot 19.00 uur live radio gemaakt. In de hele regio worden acties gehouden, die tijdens de marathonuitzending te horen zijn.

Om 10.00 uur wordt het startschot gegeven voor de spinningactie Spinning for Memories. Zo’n veertig teams stappen op de fiets om zoveel mogelijk geld op te halen. De deelnemers houden de trappers zes uur draaiend onder leiding van professionele instructeurs.

Programmamakers:
Radio Aalsmeer, MeerRadio, RickFM, RTVA, JammFM, Radio Tulipa

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×