Wild Aalsmeer

'Wild Aalsmeer' is de titel van de natuurdocumentaire over de Westeinderplassen, geregisseerd door Jan Willem Schram. Het Aalsmeerse waterlandschap staat centraal. Om het wilde leven in en rondom de plassen goed in beeld te brengen heeft de regisseur hulp gekregen van Henk van Leeuwen en Theo Rekelhof. Deze twee Aalsmeerders kennen het gebied op hun duimpje.

In de mini documentaire zijn de Westeinderplassen en omgeving van Aalsmeer te zien, zoals weinig mensen die kennen. Een natuurgebied vol unieke plant- en diersoorten die in de omgeving hun thuis hebben gevonden.

De Westeinderplassen vormen een bijzonder natuurgebied, midden in één van de drukste gebieden van Nederland. Ingeklemd tussen één van de grootste luchthavens van Europa en een knooppunt aan snelwegen. Het landschap dat door de eeuwen heen op een unieke manier is ontstaan. Bovenal is het een plek, waar natuur wilder is dan je eigenlijk zou denken.

De mini documentaire 'Wild Aalsmeer' wordt verteld door Gerard Joling.

'Wild Aalsmeer' is op Radio Aalsmeer TV te zien op zaterdag 17 juli om 13.00 uur (met voorafgaand een gesprek tijdens het programma Weekend Magazine) en op woensdag 24 juli om 14.00 uur.

 Programmamakers:
Visit Aalsmeer

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×