Woningsdag 2020 – Feest mee op TV!

Koningsdag 2020 belooft een hele mooie dag te worden. Natuurlijk anders dan we gewend zijn en omgedoopt tot Woningsdag. Radio Aalsmeer zorgt via de televisie, radio en internet voor top vermaak, zodat je het thuis toch zo leuk mogelijk kunt maken met elkaar. De dag begint om 10.00 uur met ‘Let’s Go’ voor kinderen. Vanaf 12.00 uur komt het feest naar je huiskamer en treden lokale DJ’s op vanaf een hoog dak met uitzicht op de Aalsmeerse skyline. Als afsluiter om 20.00 uur de inmiddels befaamde Pubquiz van de Mark en Eric Show. Kortom: Feest mee op TV!

Wellicht vind je het leuk om met je 1,5 meter ook op tv te komen? Komen jullie allemaal in het oranje in beeld? Wel de mic uit laten hoor! Vanaf 10:00 uur is het feest bij Radio Aalsmeer Koningsdag en kun je mee-Zoomen:

Klik voor Zoom!

(Zoom Meeting ID: 881 2058 6795)

 

10.00 – 12.00 uur – ‘Let’s Go’ brengt de vrijmarkt bij je thuis

Op Koningsdag is er een speciale ‘Let’s Go en Stay Home’. Dit keer sluit je je dag niet af, maar begin je de dag met het kinderprogramma, namelijk tussen 10.00 en 12.00 uur. Omdat er dit jaar geen vrijmarkt is waar jij speelgoed kan verkopen en je muzikale talenten kan laten horen, organiseert het team van ‘Let’s Go’ een digitale kindervrijmarkt. Tijdens deze digitale vrijmarkt krijgt iedereen anderhalve tot twee minuten de tijd om een verkooppraatje te houden, het Wilhemus te laten horen op je muziekinstrument of een liedje te zingen? Het kan allemaal, ook de groetjes doen aan iemand!

Hoe het werkt? Geef je op via letsgo@radioaalsmeer.nl en vermeldt daarbij even je naam, leeftijd en wat je wilt gaan doen. Je ontvangt dat een bevestiging en meer uitleg.

12.00 – 20.00 uur: Live DJ optredens vanaf het dak

Wat is een feestje zonder DJ’s?! De volgende lokale DJ’s treden op vanaf een super bijzondere plek met uitzicht over Aalsmeer:

12.00 uur:  Secret Stereo warm-up set
13.00 uur:  Timan Rebel
13.45 uur:  Sander de Vos – Vossie
14.30 uur:  Howard Boss – DJ BigBossMan
15.15 uur:  Rick van Aalst – RIVA
16.00 uur:  Richard Zijlmans – Rich8art
16.45 uur:  Martijn Kooijman – DJ Marty
17.30 uur:  Eric Spaargaren
18.15 uur:  Mexs Schellingerhout – Mexs
19.00 uur:  Secret Stereo party mix met Frezo Vivace

Via het bekende videochat programma Zoom kun je de rest van Aalsmeer laten zien hoe jij thuis mee feest, dus vergeet je oranje outfit niet!

20.00 – 23.00 uur: De Mark en Eric Pubquiz

Na het grote succes van de voorgaande drie edities komt er op Woningsdag om 20.00 uur weer een ‘Mark en Eric Pubquiz’. Dit keer een speciale editie in, uiteraard, het thema ‘Oranje’. De studio wordt in het oranje gehuld en ook de deelnemers van de Pubquiz wordt gevraagd in het oranje te verschijnen.

Met 137 meespelende teams zette het team van ‘De Mark en Eric Show’ vorige week vrijdag voor de derde keer een record neer. Jong en oud streden tijdens deze interactieve pubquiz wederom om een prachtige prijs en 1,5 meter eeuwige roem. Het succes van deze pubquiz reikt inmiddels verder dan alleen Aalsmeer. “We zijn elke keer blij verrast als we zien hoeveel teams er mee doen. Door middel van Zoom en de videobeelden die uitgezonden worden op het TV-kanaal van Radio Aalsmeer hebben we weer even het gevoel van samen zijn!” ,aldus sidekick Kees Sparnaaij.

Naast de categorieën puzzel, sport, waar is het, wie is het en muziek, waren er dit keer ook huiskamer battles. Zo moest iedereen voor de camera bijvoorbeeld zoveel mogelijk wasknijpers op het gezicht zetten, alle toiletrollen in het huis bij elkaar verzamelen en acrobatische oefeningen uitvoeren.

Informatie over de speciale Woningsdag Pubquiz editie staat op www.markeneric.nl

 


Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×