Poserz 18+ housefeest live op Radio Aalsmeer

Aanstaande vrijdag 29 januari vindt er weer een nieuwe editie van Poserz plaats in Bon Ami aalsmeer. Par-av Productions (licht en geluid service) uit Kudelstaart en Radio Aalsmeer verzorgen de technische faciliteiten om dit feest live op de radio ten gehoren te brengen. Poserz live is te horen vanaf 0:00 uur in de ether op 105.9 FM en op de kabel op 99.0 FM.

 

Poserz, een nieuwe serie house feesten, vindt plaats in Bon Ami Aalsmeer. Deze zaak is geheel “opgepimpt” met extra licht en geluid. De bezoekers kunnen genieten van heerlijke muziek en een adembenemende lichtshow. Anders dan de standaardavonden, staan de DJ’s deze avond op het podium.

Zoals de eigenaar van Par-av Productions zelf zegt: “Poserz is iets spectaculairs, iets wat je zeker eens mee gemaakt moet hebben”. “Mede omdat het licht en geluid tot in de puntjes uitgewerkt wordt, zijn we telkens weer in staat om de bezoekers op iets geweldigs te trakteren”.

Ook voor Radio Aalsmeer is de samenwerking met Poserz een nieuwe uitdaging. Men kan horen en beleven wat er bij de jeugd van Aalsmeer e.o speelt op muziek en uitgaansgebied. Ook het feit dat de uitgaansgelegenheden hier hun bijdrage aan leveren is zeer te prijzen.

We nodigen iedereen uit om zelf een keer deze belevenis mee te maken, echter de minimumleeftijd is 18 jaar. De zaal is geopend vanaf 21.30 uur.

Voor meer info: www.poserz.nl of poserzz.hyves.nl

Gepubliceerd: 26 januari 2010

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×