Radio Aalsmeer tijdens de feestweek 2010

Radio Aalsmeer blikt terug op Feestweek

Aalsmeer – Verslaggevers van Radio Aalsmeer zijn tijdens de Feestweek actief geweest bij diverse optredens en diverse programma’s zijn de afgelopen week afgestemd op het programma in de feesttent. Op maandag 6 september was dit de SPIE Sportavond en dinsdag 7 september gold dit vanaf 21.00 uur voor de Fashion Night. Afgelopen woensdag 15 september is een compilatie uitgezonden van de overige optredens en bovendien zijn er diverse interviews afgenomen. Zo stonden Danny Froger, Ed Nieman, Frans Duijts, Jaap, winnaar van x-factor 2010, Jan Leliveld, Nick& Simon, Sasja Brouwers en Wolter Kroes oog in oog met Dennis Wijnhout en dat gold ook voor wethouder Ad Verburg, de jury van de missverkiezing en nog vele anderen.Tevens is er aandacht voor de stichting Dag van je leven. Het programma van woensdagavond 15 september zal worden herhaald op zaterdagmiddag 18 september vanaf 14.00 uur. Bovendien is mogelijk de diverse programma’s gedurende vier weken terug te beluisteren via www.radioaalsmeer.nl. Vervolgens gaat u naar “uitzending gemist” en naar de betreffende datum.

Radio Aalsmeer tijdens de feestweek 2010

Gepubliceerd: 15 september 2010 om 20:52 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×