Flock of angels live op Radio Aalsmeer

Op 4 maart jl. hebben zij de cd-release gehad van hun nieuwste album in Noordwijk en maandagavond 14 maart a.s. zijn ze bij ons in het programma Dragnet: de band  “Flock of Angels”.

Deze relatief jonge band (sinds eind 2009) komt voort uit stijlen als rock, post-rock, grunge, (hard)rock, psychedelia, etc. Gaandeweg hebben ze een volledig eigen sound en stijl ontwikkeld.

Drummer Gijs Vleeshouwers (18 jaar) drumt nu ongeveer 4 jaar in verschillende bands/projecten en treedt ook regelmatig op. Zo stond hij op 17-jarige leeftijd al in het voorprogramma van Jan Smit.
Basgitarist Rick Zitman (19 jaar) heeft zijn leven gewijd aan het bespelen van de bas. Hij heeft in meerdere formaties gespeeld en heeft nu zijn zinnen volledig op Flock of Angels gezet.
Zanger en gitarist Mark Verweijmeren (21 jaar) speelt al sinds mensenheugenis gitaar en schrijft daarbij in stijlen variërend van ballads tot hardrock en grunge zoals Nirvana, Saliva en Seether, maar combineert dit ook rustig met post-rock.
Gitarist Leon van Amsterdam (18 jaar) speelt o.a. in “Nevermind Us” en heeft als hoofdinvloeden Pink Floyd, Nirvana, Roosbeef, Joy Division, Jimi Hendrix, the Cure, etc, etc.

Met zowel covers als frisse eigen nummers en een geheel eigen sound valt Flock of Angels altijd wel bij iemand in de smaak. Met een eerste album met bijbehorende clip die dit jaar gereleased zullen worden, zullen we nog veel van ze horen!!!! 
 
Luister maandagavond 14 maart a.s. naar Dragnet van 20.00 tot 23.00 uur op Radio Aalsmeer als je de band een vraag wilt stellen of het album wilt winnen. Bel dan tijdens de uitzending naar: 0297-325858. De beste en leukste vragen worden beloond met een album.

Uiteraard is het ook mogelijk om live in de studio aanwezig te zijn. Laat dit vantevoren weten door een mailtje te sturen naar: jan@dragnet-aalsmeer.nl

Gepubliceerd: 7 maart 2011

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×