Halte Zwarteweg op bezoek in de 'Ark van Noach'

Dinsdag 15 maart jl. hebben Marie-Louise, Faiz en René een bezoek gebracht aan de Ark van Noach. In opdracht van het radioprogramma “Halte Zwarteweg”, dat gemaakt wordt door cliënten van Heliomare Dagbesteding voor Radio Aalsmeer, hebben zij een interview gehouden met de eigenaar van de Ark, Aad Peters.

De sfeerimpressie en het interview zijn te beluisteren op donderdag 24 en 31 maart tussen 14.00 en 16.00 uur.

Tijdens het gesprek amusante gesprek legde Aad uit welk verhaal er in de Ark te zien is. De boot, tot 18 april afgemeerd bij recreatie-eiland Vrouwentroost, op zich is al het bekijken waard. Veel hout, op een ruige manier verwerkt, laat zien hoe degelijk de boot is. De Ark laat in eerste instantie het verhaal van Noach zien, maar als je verder kijkt zie je dat de Boom des Levens, die in het midden van de Ark staat, de rode lijn is in het verhaal.

Het verhaal begint boven in het restaurant bij Adam en Eva en eindigt onder in het ruim aan de voet van de Boom des Levens. In de tussentijd kom je langs David en Goliath, Noach, Salomo en zal binnenkort Mozes te zien zijn.

Gepubliceerd: 23 maart 2011

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×