Radio Aalsmeer op de bres voor alpe d'huzes

Op zaterdag 7 mei a.s. gaat het gebeuren: Radio Aalsmeer gaat Team Dien helpen om sponsors binnen te halen voor het KWF, dit in samenwerking met Café de Praam. Iedere maandagavond van 11 april t/m 2 mei a.s. tussen 20.00 en 21.00 is of zijn er één of twee Team Dien-leden te gast in het programma Dragnet en dagelijks (maandag- t/m vrijdagmiddag) wordt in deze periode het interview herhaald in het programma Boeketexpres.

In juni organiseert stichting Alpe d’HuZes voor de zesde maal het wielerevenement op de Alpe d’Huez. De droom van de Alpe D’HuZes is dat kanker van een dodelijke naar een chronische ziekte evolueert.

Team Dien, gaat proberen zesmaal op één dag de Alpe d’Huez te beklimmen. Zij fietsen om kankerpatiënten optimaal te ondersteunen en om hen de mogelijkheid te geven goed, gelukkig en gezond te leven met kanker. Door middel van sponsoring probeert Team Dien op deze manier zoveel mogelijk geld op te halen voor het KWF Kankerbestrijding.

Om van start te mogen gaan, dienen zij per persoon € 2.500 aan sponsorgeld te hebben ingezameld. Om de wens van Team Dien te kunnen laten uitkomen, organiseren zij in samenwerking met Radio Aalsmeer en Café de Praam voorafgaand aan deze dag in juni, het evenement “Op de bres voor de Alpe D’HuZes” een 20 uurs Fiets en DJ Marathon op zaterdag 7 mei a.s.!

Deze zal zowel buiten als binnen bij Café de Praam worden gehouden.

Zwoeg en zweet jij mee in de strijd tegen kanker?

Een half uurtje afzien is niets in verhouding tot wat kankerpatiënten en hun naasten mee moeten maken. Met jouw inzet gaan we samen de strijd aan!

Om mee te doen met de Fiets Marathon leg je MINIMAAL € 10 in, maar Team Dien wil meer! De fietser met de hoogste sponsorbijdrage gaat naar huis met een fantastische prijs.

Dus wees creatief en zorg voor een goed gevulde fietstas!

Voor de fanatiekelingen of de echte profs onder ons valt er ook wat te halen: de fietser met de meeste KM op de teller wint tevens een fantastische prijs.

Vanaf 7.30 uur gaan er ieder half uur twee mensen fietsen (vaste racefiets op draaibank). Om 1.00 uur zal het laatste duo op de pedalen stappen. Er zijn dus in totaal 70 (!!) bikkels nodig die een bijdrage willen leveren aan dit goede doel.

Meedoen? Is er voor jou nog een gunstig tijdstip onbezet? Dan kun je je hiervoor inschrijven. Mail je naam, telefoonnummer en voorkeurstijd naar teamdien@hotmail.com. De organisatie bevestigt je deelname binnen 24 uur.

Na inschrijving ontvang je meer informatie.

Deze dag wordt live uitgezonden door Radio Aalsmeer en wordt door diverse mensen gepresenteerd. Om 02.00 uur wordt bekend gemaakt hoeveel sponsorgeld er  die dag is ingezameld. Ook zal de  prijsuitreiking op dit tijdstip plaatsvinden.

Zorg dat jouw fanclub je komt aanmoedigen en laten we er met elkaar een topdag van maken!

Gepubliceerd: 7 april 2011

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×