Aalsmeer bloemen tour op Radio Aalsmeer

Zaterdag 14 mei jl. viel er in het programma “CULTUREEL MAGAZINE” een interview te beluisteren met Willem Buser van AALSMEER BLOEMEN TOUR.
Deze groep mensen organiseren in samenwerking met “Ons Tweede Thuis” een truckerevenement voor mensen met een beperking.

Op zaterdag 17 september 2011 vindt de 7e editie van dit unieke evenement plaats. Op deze dag zijn rond de 300 vrijwilligers actief om honderd deelnemers van Ons Tweede Thuis in honderd trucks een geweldige dag te bezorgen.

Dit jaar gaat de route door de omgeving van De Kwakel via Aalsmeer en brengen wij een bezoek aan het Ajax stadion in de Amsterdam ArenA. Op de planning staat een groepsfoto naast het heilige gras en aansluitend een bezoek aan het Ajax museum- en fanshop.

Na de rondleiding volgt een diner verzorgd door Maison van den Boer in de Panoramalounge.

De Stichting Aalsmeer Bloementour is hoofdzakelijk aangewezen op steun van het bedrijfsleven en particulieren. Diverse bedrijven in de transportsector stellen hun vrachtwagens, chauffeurs en brandstof ter beschikking.

Andere bedrijven stellen kosteloos materiaal ter beschikking en/of doen een sponsorbijdrage in de Club van 100. Deze Club is speciaal opgericht door de Stichting Aalsmeer Bloementour om de deelnemers met een beperking te sponsoren.

Voor meer informatie over dit spetterende truckerevenement en voor aanmelding van chauffeurs en sponsoring klik hier. Op deze site kunt u ook het interview beluisteren dat Joke Wegman had met Willem Buser. U kunt het programma Cultureel Magazine ook terugluisteren via Uitzending Gemist van Radio Aalsmeer: klik hier.

Gepubliceerd: 17 mei 2011

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×