Nieuw nat in Cultureel Magazine

Welke Aalsmeerder kent het nog niet? Vier keer per jaar verschijnt er een heus Aalsmeers tijdschrift: NIEUW NAT, waarbij NAT staat voor Nieuw Aalsmeers Tijdschrift. Het magazine verschijnt digitaal op www.nieuwnat.nl en is sinds dit jaar zelfs ook verkrijgbaar op papier. Nieuw NAT wordt samengesteld rondom een thema en diverse bekende en minder bekende Aalsmeerders en Kudelstaarters schrijven in die geest een artikel. Zaterdag 25 juni komen Han Carpay en Hélène Homan in “HET CULTUREEL MAGAZINE” een tipje van de sluier oplichten rondom het nieuwe zomerse thema: “Ik gun Aalsmeer…” dat eind juni verschijnt. Bent u benieuwd naar dit nieuwe thema, hoe het blad gemaakt wordt en door wie? Luister zaterdag 25 juni naar Radio Aalsmeer tussen 13.00 en 14.00 uur!

En voor de dames en heren van Nieuw Nat een idee voor een volgend thema: Aalsmeer en de media???

NIEUW NAT IN CULTUREEL MAGAZINE

Gepubliceerd: 4 juni 2011

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×