Onderneming van het jaar live op Radio Aalsmeer

De Ondernemingsverkiezing is op initiatief van de Rabobank en Flynth adviseurs en accountants in het leven geroepen door het College van B&W van de gemeente Aalsmeer. Burgemeester Pieter Litjens en Wethouder van Economische Zaken Ad Verburg overhandigen twee prijzen op vrijdagavond 28 oktober: de Onderneming en de Starter van het jaar Aalsmeer 2011. De uitreiking is LIVE te volgen op Radio Aalsmeer en terug te beluisteren via Uitzending Gemist.

De Starter van het jaar Aalsmeer 2011 is: Westeinder Paviljoen.

De Onderneming van het jaar Aalsmeer 2011 is: Dutch Flower Group

ONDERNEMING VAN HET JAAR LIVE OP Radio Aalsmeer

Wethouder Economische Zaken Ad Verburg: “Ik ben heel erg trots op de verkiezing Ondernemen en Starter van het jaar. De gemeente wil hiermee haar waardering laten blijken voor alle ondernemingen in haar gemeente. Het leeft enorm. We hebben alle genomineerden bezocht en hele mooie en interessante bedrijven gezien die er aan bijdragen dat Aalsmeer qua economische groei in 2010 bovenaan in Nederland stond. Meer informatie? Klik hier.

Gepubliceerd: 28 oktober 2011

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×