Aalsmeers harmonie in Halte Zwarteweg

Halte Zwarteweg is een maandelijks programma op Radio Aalsmeer gemaakt door mensen met een lichamelijke beperking. Aanstaande donderdag 19 januari tussen 14.00 en 16.00 uur zullen de volgende onderwerpen de revue passeren: een interview over ijszeilen met IJszeilvereniging “De Westeinder”, een interview over de Aalsmeerse Harmonie, een interview over het Boerma Instituut inclusief een bezoek aan de “open dag”, een interview over Mantelzorg en de vaste rubriek met de cliënt van de maand. Ook de traditionele columns zullen niet ontbreken dit alles afgewisseld met bijpassende muziek. De uitzending wordt herhaald op donderdagmiddag 26 januari aanstaande ook weer tussen 14.00 en 16.00 uur.

Gepubliceerd: 17 januari 2012

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×