Kunstkwekerij in Cultureel Magazine

Zaterdag 31 maart schuift kunstenares Willeke Frima om 13.00 uur bij Joke Wegman in het Cultureel Magazine aan tafel. Zij zal uitgebreid vertellen over de “Kunstkwekerij” aan de Hornweg in Aalsmeer. Frima schildert en tekent en haar uitgangspunt is het realisme, de natuur. “De natuur is een onuitputtelijke bron van inspiratie en is elke dag nieuw. De natuur verveelt nooit”, aldus de Amstelveense. Haar onderwerpen zijn voornamelijk stilleven, dieren, model en portret. Het Cultureel Magazine wordt iedere zaterdag uitgezonden tussen 13.00 en 14.00 uur op Radio Aalsmeer.

Willeke Frima (Zoetermeer, 1957) volgde de lerarenopleiding Zuid West Nederland in Delft, afdeling Tekenen en Textiele Werkvormen. Aanvankelijk sloeg zij een andere weg in en pas veel later besloot Willeke zich serieus op het tekenen en schilderen te storten.

Vanaf begin april 2012 zullen alle cursussen gegeven worden in Aalsmeer. De Kunstkwekerij Aalsmeer is een klassiek atelier voor tekenen en schilderen en een galerie voor figuratieve kunst en realisme aan de  Hornweg 196-d in Aalsmeer. De feestelijke opening van klassiek atelier/galerie KUNSTKWEKERIJ AALMEER is op 15 april 2012. Meer informatie vindt u hier.

Gepubliceerd: 30 maart 2012

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×