Dag van je Leven bij Radio Aalsmeer

De Stichting Dag van je Leven heeft onlangs i.s.m. Radio Aalsmeer een leuke wens in vervulling laten gaan. Ons Tweede Thuis bewoner André van Veen wilde graag een kijkje nemen bij de lokale omroep van Aalsmeer. Op 7 maart jl. was het zover. Hij mocht zich die middag melden bij hoofdredacteur Jan Peterse. Na een korte rondleiding door de studio, begonnen de voorbereidingen van het muzikale programma waaraan André mee zou werken. Hij mocht alle nummers uitkiezen voor de uitzending.

Op de computer kon André van Veen alles goed volgen en bleek hij erg geïnteresseerd in hoe alles werkt. Na een kort introductiepraatje werd een nummer van Maewood gedraaid dat hij had uitgekozen en mocht hij hetzelf aankondigen. Na iedere drie nummers kwam André weer in de lucht om te vertellen wat de volgende drie nummers waren. Hij leerde de schuiven en knoppen bedienen en werd bijna een volleerde radiodiskjockey. Als laatste nummer had hij gekozen voor “The time of my life”, wat voor die middag een zeer toepasselijk liedje was. Samen met zijn begeleidster was hij zeer dankbaar voor de kans die Stichting Dag van je Leven en Radio Aalsmeer hem hebben gegeven.

Stichting Dag van je Leven probeert regelmatig wensen van mensen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking uit te laten komen. Meer informatie vindt u hier.

Gepubliceerd: 30 maart 2012

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×