In Memoriam Bert Heideman

“The Song Is Ended”

Donderdagavond 5 april 2012 bereikte ons het droeve bericht dat onze zeer gewaardeerde medewerker Bert Heideman op 72-jarige leeftijd was overleden. Sinds 1996 maakte Bert deel uit van het vrijwilligersbestand bij Radio Aalsmeer en hij stond te boek als stille werker. De belangstelling van Bert richtte zich voornamelijk op het technische vlak en binnen de levensbeschouwelijke redactie werkte hij zeer nauw samen met Willem Barendsen. Dit leidde uiteindelijk ook nog eens tot het één keer per maand verzorgen van het programma “Languit onderuit met….”. De muzikale voorkeur van Bert lag bij de Nederlandstalige muziek. Verder maakte Bert zich ook nog zeer verdienstelijk op administratief gebied en de overstap van analoog naar digitaal. Radio Aalsmeer is deze stille werker zeer veel dank verschuldigd.

De vrijwilligers van Radio Aalsmeer wensen echtgenote, kinderen, kleinkinderen, overige familieleden, vrienden en kennissen heel veel sterkte bij dit verlies.

Gepubliceerd: 7 april 2012

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×