A Descending Seashore live op Radio Aalsmeer

Als je vraagt wie ze zijn, dan antwoorden ze: “We are A Descending Seashore”.  Op vrijdag 20 april a.s. tussen 20.00 en 22.00 uur in het programma “Gewoon Dimitri” speelt de post-rock band A  Descending Seashore live op Radio Aalsmeer.

Post-rock is een  rock georiënteerde muzieksoort die vaak instrumentaal  is en bestaat uit lange   composities. De band bestaat uit Koen Persoon  (drums), Aldert van Dam  (gitaar; synthesizers), Ruben Kieftenbelt  (gitaar) en Joost van Itterzon  (basgitaar). Ze hebben vorig jaar een  EP uitgebracht die gratis te  beluisteren en te downloaden is via  Facebook of hier.  Een klein voorproefje vind je hier)! Als  je bij het live optreden aanwezig wilt zijn, stuur dan een mail naar gewoon@radioaalsmeer.nl. Luister vrijdag 20 april de hele avond lang naar Radio Aalsmeer op 105.9 FM (ether), 99.0 (kabel) of via www.radioaalsmeer.nl!

Gepubliceerd: 13 april 2012

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×