Gerda Stokkel, de Amsteltuin en Koninginnedag in Halte Zwarteweg

Halte Zwarteweg is een programma bij Radio Aalsmeer verzorgd door mensen met een lichamelijke beperking. Zij kunnen als beste vertellen waar hun knelpunten zitten. Halte Zwarteweg is gestart op donderdag 17 juni 2010 en is sindsdien een programma voor eenieder in Kudelstaart en Aalsmeer, maar speciaal voor gehandicapten en minder validen. In dit programma worden de luisteraars geïnformeerd over het wel en wee van hun medemens in de ruimste zin van het woord.

Op donderdag 19 april 2012 vanaf 14.00 uur staan de volgende onderwerpen uitgebreid in de schijnwerpers: een interview met Gerda Stokkel over aangepast sporten bij Zwemsportclub Oceanus, een interview met Jan Schake van zorgboerderij De Amsteltuin in Amstelveen, een zeer interessante bijdrage met een muskusrattenvanger, een interview met één van de chauffeurs van de vele busjes en er werd een bezoek gebracht aan de weekmarkt in Amstelveen waar bezoekers gevraagd werd hoe zij Koninginnedag dit jaar gaan invullen. Ook het gesprek met de cliënt van de maand bij Heliomare dagbesteding Aalsmeer ontbreekt niet en dit alles wordt ondersteund door een aantal columns en uiteraard een passend stukje muziek. Het programma Halte Zwarteweg wordt donderdag 19 april uitgezonden tussen 14.00 en 16.00 uur bij Radio Aalsmeer en wordt op donderdag 26 april nog een keer op dezelfde tijden herhaald. Radio Aalsmeer is te beluisteren via de kabel (99.0 MHz) en de ether (105.9 MHz) en via de livestream op www.radioaalsmeer.nl. Terugluisteren kan via uitzending gemist op diezelfde website.

Gepubliceerd: 15 april 2012

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×