Uiteenlopende onderwerpen in Halte Zwarteweg

Halte Zarteweg, het programma van Radio Aalsmeer dat wordt verzorgd door mensen met een lichamelijke beperking. Deze maand zijn er weer uiteenlopende onderwerpen te horen. Donderdag 24 mei kunt u vanaf 14.00 uur onder andere de volgende onderwerpen beluisteren: alles over een paardenmelkerij, Europa Kinderhulp en een interview met activiteitenleidster Geranne van Heliomare. Ook de vaste onderdelen ontbreken niet, zoals poëzie, sport, colums en lekkere muziek.

Halte Zwarteweg is een programma bij Radio Aalsmeer verzorgd door mensen met een lichamelijke beperking. Zij kunnen als beste vertellen waar hun knelpunten zitten. Halte Zwarteweg is gestart op donderdag 17 juni 2010 en is sindsdien een programma voor eenieder in Kudelstaart en Aalsmeer maar speciaal voor gehandicapten en minder validen. In dit programma worden de luisteraars geïnformeerd over het wel en wee van hun medemens in de ruimste zin van het woord.

Op donderdag 24 mei 2012 vanaf 14.00 uur staan de volgende onderwerpen uitgebreid in de schijnwerpers: een interview met Carien van Wees van Paardenmelkerij Riga Ranch in Nieuwveen en een gesprek met Gert Pool over Europa Kinderhulp. Ook het gesprek met de cliënt of medewerkster van de maand bij Heliomare dagbesteding Aalsmeer ontbreekt niet en deze maand is het de beurt aan activiteiten begeleidster Geranne om haar speciale verhaal te doen. Ook huisdichter Erwin Janssen komt aan de beurt met woord en gedicht terwijl Nanda en Dian van de afdeling sport het nodige weten te vertellen over de HeliOlympics en ook Sjako Groenewold komt nog aan het woord en dit alles wordt ondersteund door een aantal columns en uiteraard een passend stukje muziek. Het programma Halte Zwarteweg wordt donderdag uitgezonden tussen 14.00 en 16.00 uur bij Radio Aalsmeer en wordt op donderdag 31 mei 2012 nog een keer op dezelfde tijden herhaald. Radio Aalsmeer is te beluisteren via de kabel (99.0 MHz) en de ether (105.9 MHz) en via de livestream www.radioaalsmeer.nl. Terugluisteren kan via uitzending gemist, klik hier.

Gepubliceerd: 23 mei 2012

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×